Ev İşi Lakerda Yaparak Ek Kazanç Sağlayın
LAKERDA geleneksel kentsel damak tadımıza uygun lezzetlerden biri… Aynı zamanda iyi bir balıketi saklama yöntemi. Evinde uygun yeri olanlar için cazip bir iş. Tuzdan etkilenmeyen galvanizli sırlanmış tenekelere basılacak palamut balığı dilimleri ya da filetoları kaya tuzuyla muamele ediliyor, uzunca bir süre suyu çıkarılıyor. Tenekelere yerleştirilen balıketi tuzun etkisiyle çiğ olarak pişmiş lezzetli bir besin haline dönüşüyor.
Lakerda Gurme restoranların ve mezecilerin en gözde ürünlerinden biri… İmalatta deneyim önde gelen ilk koşul. Zamanla uzmanlaşarak, en iyi imalat reçetelerini oluşturmak mümkün. İnternet üzerinden online sipariş alınabilir. Balık çeşidi olarak lakerda genellikle ‘torik’den yapılıyor. ‘Sivri’ ve Zindandelen’ de denen aynı türün üyeleri de en iyi sonuç veriyor. Palamutun büyükleri denenebilir. Teneke yerine ahşap fıçı kullanılması nefaseti daha da artırıyor. Her zaman para eden pahalı bir gıda…
LAKERDA geleneksel kentsel damak tadımıza uygun lezzetlerden biri… Aynı zamanda iyi bir balıketi saklama yöntemi. Evinde uygun yeri olanlar için cazip bir iş. Tuzdan etkilenmeyen galvanizli sırlanmış tenekelere basılacak palamut balığı dilimleri ya da filetoları kaya tuzuyla muamele ediliyor, uzunca bir süre suyu çıkarılıyor. Tenekelere yerleştirilen balıketi tuzun etkisiyle çiğ olarak pişmiş lezzetli bir besin haline dönüşüyor.
Lakerda Gurme restoranların ve mezecilerin en gözde ürünlerinden biri… İmalatta deneyim önde gelen ilk koşul. Zamanla uzmanlaşarak, en iyi imalat reçetelerini oluşturmak mümkün. İnternet üzerinden online sipariş alınabilir. Balık çeşidi olarak lakerda genellikle ‘torik’den yapılıyor. ‘Sivri’ ve Zindandelen’ de denen aynı türün üyeleri de en iyi sonuç veriyor. Palamutun büyükleri denenebilir. Teneke yerine ahşap fıçı kullanılması nefaseti daha da artırıyor. Her zaman para eden pahalı bir gıda…
Yorumlar
Yorum Gönder